'' Dudaklara tatlı dokunuş! ''

Dudakların ön planda tutulduğu makyaj stilleri bu ara çok popülerken, biz de sizin için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel By sveti'yle bir çekim gerçekleştirdik.

'' Dudaklara tatlı dokunuş! ''

Son zamanlarda dudakları ön plana çıkaran sade ve elegan görünümlü makyaj stilleri çok popüler. Biz de sizlere bu konuda yardımcı olabilmek adına By Sveti make up'ın kapısını çaldık.

Makyaj için bize modellik yapacak olan , Esra Tekkaya ve ödüllü makyaj uzmanı Svetlana Nemkina ile ElmaElma okurlarına özel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir çekim gerçekleştirdik.

Svetlana Nemkina, modelin üzerinde uygulayacağı makyaja muhteşem bir isim de buldu. '' Dudaklara tatlı dokunuş '' …

Şimdi gelelim dudakların ön planda olduğu bu makyaj stilinin detaylarına…

Svetlana, işe ilk cildi nemlendirerek başladı. Kremi sürdükten sonra cilt üzerinde inci renginde parıltılar elde etmek için Mac Studio fix fondöten ve consealer uyguladı.

 

makyaj-ara-1.jpg

Makyajda dudaklardan daha geri planda durması planlanan gözler için göz altı kapatıcısı, aydınlatıcı, krem rengi göz farı, eyeliner ve maskara kullanıldı.

makyaj-ara-2.jpg

Kaşları da boyayıp, transparan pudra sürüldükten sonra sıra geldi makyajın yıldızı olan ruja.

 

makyaj-ara-3.jpg

İlk olarak kalıcı bir dudak kalemiyle eşitlenen dudaklara Mac Morange ruj ve Mac clear parlatıcı uygulandı. Ve işte harika sonuç...

makyaj-ara-4.jpg

Eğer sizde bu makyajı uygulamak isterseniz işte malzeme listesi,

MAC Studıo fix foundation, MAC prolong consealer, Ellis Faas 107 cream eyeshadows,  MAC Nylon eyeshadows, MAC Fluidline Black Track liner, Lashes MAC Extended Play Lash Mascara, Flormar Camouflage Palette Concealer. MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder, MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder, MAC Morange lipstic and MAC clear Gloss. 

www.bysveti.com

Yorumlar