' Gizemli şehir kadını ' makyaj stili!

Abartıdan uzak günlük hayatımızla bütünleşen dumanlı göz makyajı nasıl yapılır bir göz atalım...

' Gizemli şehir kadını ' makyaj stili!

Günlük koşuşturmamız içinde de kendimize ve insanlara güzel görünmek mümkün.  Telaşı ve stresi yarım saat kenara atın ve geçin aynanın karşısına.

İş ve günlük hayatımızda kullanabileceğimiz bir makyaj stilini öğrenmek için makyaj uzmanı Svetlana Nemkina'dan yardım istedik…

Ve tabii ki ElmaElma okurlarına özel olarak By sveti ekibi yine harikalar yarattı… İşte bizlere özel adıyla ' Gizemli şehir kadını ' makyaj stili!

Gri göz makyajı hakim olacak bu makyaja tabii ki öncelikle nemlendirici krem daha sonra ise fondöten sürülerek başlanıyor.

Makyajın yoğunlaştığımız noktası olan gri dumanlı göz makyajı için iyice dikkat kesiliyoruz… Gri farı gözlerimize sürdükten sonra eyelineri da dikkatli bir şekilde çekiyoruz.

makyaj-1.jpg

Göz altına highlight kapatıcı uyguladıktan sonra transparan pudrayı yüzümüze fırça veya sünger yardımıyla uyguluyoruz.

makyaj-2.jpg

 

Daha sonra elmacık kemiklerimizin üzerine açık renkte bir allık uyguluyoruz ve sıra geliyor ruja. Günlük tempoya ayak uydurabilecek naturel tonlarda bir ruj sürerek makyajımızı bitiriyoruz.

 

makyaj-3.jpg

Ve harika bir dumanlı göz makyajı...

makyaj-4.jpg

Zorlanmadan şehir yaşantısının koşullarına uygun bu makyaj stilini siz de uygulamak isterseniz makyajın yapımında kullanılan malzeme listesine bir göz atın,

Moısturising with Embryolisse Lait-Crème Concentré,  MAC Studıo fix foundation, MAC Scene eye shadows,  MAC Kohl Smolder, Flormar Camouflage Palette Concealer, MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder,  MAC blush Harmony,Mac lipstick Fabby.
 

 

Yorumlar