Ünlü şef Tom Aikens Türkiye’de lezzet keşfine çıkıyor!

Ünlü İngiliz Şef Tom Aikens, Türkiye’nin 24 saat yayın yapan ilk yemek kanalı 24Kitchen'da izleyicilerine yepyeni tatlar ve eğlenceli maceralar vaat ediyor...

 Ünlü şef Tom Aikens Türkiye’de lezzet keşfine çıkıyor!

Michelin yıldızlı ünlü İngiliz Şef Tom Aikens, Türkiye’nin 24 saat yayın yapan ilk yemek kanalı 24Kitchen ve lüks mutfak aletlerinin seçkin markası Gaggenau ürün yerleştirme sponsorluğu ile çekilen yemek programında, Türkiye’nin seçkin restoranlarının menülerinden seyyar sokak lezzetlerine uzanan keşfinde izleyicilerine yepyeni tatlar ve eğlenceli maceralar vaat ediyor.

Tom’s Kitchen Restoranları’nın kurucusu, dünyaca ünlü Michelin yıldızlı İngiliz Şef Tom Aikens, İstanbul’a geldi.

Tom Aikens, dünyada lüks mutfak aletleri sektörünün en önemli markası Gaggenau ve dünyanın en büyük uluslararası TV kuruluşu Fox International Channels tarafından yayınlanan Türkiye’nin 24 saat yayın yapan ilk yemek kanalı 24Kitchen arasında geliştirilen işbirliği ile bir televizyon programı hazırlayıp sunacak. Tom Aikens yeni TV programında izleyicilerini, Türkiye’de yepyeni keşifler eşliğinde eğlenceli yemek maceralarına çıkaracak.

Tom, Türk mutfağının kökenlerine inecek

Tom Aikens, maceralarla dolu seyahat ve yemek pişirme-araştırma dizisinde, Türk mutfağının kökenlerine inecek.

Aikens, nadir bulunan bölgesel malzemeler bulmak, bu temel malzemeleri ve bölgesel yemekleri eşsiz kılan özellikleri analiz etmek üzere İstanbul sokaklarında gastronomik maceralara çıkacak. Her bölümde, yerel refakatçilerin eşlik edeceği Aikens, şehirdeki ilginç yemek seçeneklerini ve yöresel lezzetleri keşfedecek.

Tom Aikens, arka sokaklarda yemek satan seyyar satıcılardan, şehrin lüks restoranlarına kadar, yüzlerce yıllık Türk tariflerinden ilham alacak.


24Kitchen hakkında

İçeriği, aşçıları, grafikleri, tarzı ile son derece modern bir kanal olan 24Kitchen, tarihçesinden hazırlanma şekillerine kadar yemekle ilgili her konuda çok özel programlar yayınlamaktadır.

Fox Channels Benelux ve Jan Dekker Holding tarafından geliştirilen 24Kitchen, lokal ve global program içeriğiyle, izleyiciyi hem eğlendirmeyi hem de iyi ve kaliteli yemek konusunda bilgilendirmeyi hedeflemektedir.

24Kitchen D-Smart 53. Kanal, Tivibu Web 149. Kanal ve Tivibu Ev 149. Kanal’da; 24Kitchen HD D-Smart 53. Kanal, Teledünya 19. Kanal, Tivibu Web 349. Kanal ve Tivibu Ev 349. Kanal’da ve Turkcell TV Plus 170. kanalda yayın yapmaktadır.

Yorumlar