1 Aralık günlük burç yorumları!

Bugün yıldızlar bize neler müjdeliyor? İşte 1 Aralık günlük burç yorumlarınız...


Bugün 1 Aralık Pazartesi... Ay günündeyiz…Sabah 03:15’de Ay, Koç burcuna geçecek. Kendimizi huzursuz ve heyecanlı hissedebilir, girişken tavırlarda bulunabiliriz. Bedenimizde baş ve baş bölgesindeki organlar daha hassas olabilir. Koç burcundaki Ay sabah ve öğle saatlerinde Yay burcundaki Merkür ve Güneş ile üçgen açı yapacak. İletişim ve hareket yoğunlaşırken, iyimser düşünceler eylemlerimizde etkili olabilir.

Bugün Merkür, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacak. Güçlü hayaller bize ilham olabilir ve geleceğe yönelik ideallerimize yönelebiliriz. Ancak hayal ve gerçeği birbirine karıştırmamalı, aşırı iyimser beklentilerimizi dengelemeliyiz. Günlük işlerimizde unutkanlık ve dalgınlık nedeniyle karışıklıklar yaşayabiliriz. Detay gerektiren işlerde daha temkinli olmalıyız. Değişken grup İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları bu etkiyi daha yoğun hissedebilirler...

Gün içerisinde Oğlak burcundaki Mars, Akrep burcundaki Satürn arasındaki ahenkli görünüm iş ve sorumluluklar konusunda pratik ve somut eylemlerde bulunmamızı kolaylaştırabilir.
14 1

KOÇ: Bugün yaşadığınız bazı problemleri çözmek adına ideal bir gün. Eğer sizden herhangi bir konuda cevap bekleyen biri varsa ona hemen cevap vermeyin, uygun zamanı beklemek akıllıca bir taktik olacak.
14 2

BOĞA: Bugün doğru yönde hareket etmek, doğru kararları vermek gibi bir sezgisel yetenek sizinle olacak. Seyahat ve eğitim konusunda beklenmedik bazı fırsatlar kapınızı çalacak.
14 3

İKİZLER: Hedefleriniz bugün ön planda olacak. Kendinizi geliştirmek, yenilemek arzusundasınız. Ruh haliniz oldukça hareketli olacak, kafanıza estiğinde çıkıp alışveriş yapabilirsiniz.
14 4