1 Ekim günlük burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 1 Ekim burçlarını yorumluyor! Denge ve uyuma dikkat!


Bugün 1 Ekim Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Ay sabah 07:42’de Oğlak burcuna geçecek. İş, kariyer ve sorumluluklarımız ön plana çıkarken, Ay Akrep burcundaki Merkür ile ahenkli açı yapacağı için inceleme ve analiz gerektiren konularda başarıyı arttırabilir.

Ay Venüs karesi ile birlikte estetik, güzellik, sanat, kişisel zevkler ve bayanlarla ilgili beklentiler yükselirken, tatmin olmamız da zorlaşabilir. Akşam saatlerinde Ay ilk dördün fazına ulaşacak ve Güneş ile kare açı yapacak.

Bazı girişimlerimizi, niyet ve isteklerimizi gözden geçirebilir, içsel hesaplaşmalar yaşayabiliriz. Değişim ve dönüşüm için güçlü arzu ve baskılarla karşılaşmamız mümkün. Yaşamımızdaki sorumluluklar, hırslarımız ile ailemiz, ilişkilerimiz arasındaki denge ve uyumu bulmaya çalışmalıyız.
14 1
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın çevrenizdeki bir kişiye yardım etmek için özel işlerinizi bırakıp bazı hızlı hamleler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Yoğun iletişim trafiğine girip kişisel bağlantılarınızı kullanmanız da mümkündür. Partnerinizle iletişimleriniz artabilir ve gizli duygularını size açabilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş ve sosyal yaşamınızın hareketli olacağı gün içerisinde ilginç haberler duyabilirsiniz. Bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz; yeni sosyal etkinlik programlarına açık olun. Yabancı uyruklu kişiler hızla yaşamınıza girebilirler. Bu kişilerin üzerinde çalıştığınız projelerde önemli katkıları olabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün zihniniz biraz durgun olabilir ve yaşamınızda en çok önem verdiğiniz meseleyi normalden farklı olarak daha derinlemesine ele alabilirsiniz. Günlük işleriniz ve rutinlerinizle ilgili radikal bir hareket planı belirlemeniz mümkündür. Bazı randevularınızı önemsiz görüp iptal edebilirsiniz.
14 4