1 Eylül günlük burç yorumlarınız!

Mars ve Ay Kavuşuyor... Stres ve Kazalara Dikkat!

1 Eylül günlük burç yorumlarınız!

Bugün 1 Eylül Pazartesi...Ay günündeyiz…

Akrep burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Mars ile kavuşacak. Ruhsal gerginlik ve huzursuzluk hissedebiliriz. Öfke, kızgınlık, şüphe ve kıskançlık gibi zararlı duyguların etkisinde kalabiliriz.

İlişkilerimizde dengeli olmaya çalışmalı, kaza ve sakarlıklara karşı da temkinli davranmalıyız. Böbrekler, idrar yolları, üreme organlarındaki hassasiyetler artabilir. Enfeksiyon sorunları ortaya çıkabilir.

Öğleden sonra Ay, 18:41’ de Başak burcundaki Merkür ile sextile açı yapacak ve boşluğa girecek. Akşam saatlerinden itibaren duygularımızı mantıklı ve objektif düşüncelerle dengelememiz mümkün olabilir.

Akşam 20:18’ de Ay, Yay burcuna geçecek. İyimser duyguların yükselmesi ile birlikte daha rahat hareket edebiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Miras, tazminat, kredi, prim veya nafaka gibi hisseli paralarda mali yükümlülükler nedeniyle baskı ve sıkıntı hissedebilirsiniz. Hukuki süreçleri doğru analiz etmek için bazı uzmanlarla görüşmeniz gerekebilir. Kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmalı riskli eylemlerde bulunmamalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Özel yaşamınızla ilgili konularda atacağınız imzalar günün konusu olabilir. Bir iş anlaşması, gayrimenkul için kira kontratı veya alacağınız bir hizmet için sözleşme yapmak gündemde olabilir. Özel hayatınızda partneriniz agresif davranışlar gösterebilir. Doğru iletişimle onu sakinleştirebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ev ve aile ilgili günlük giderler ve sağlığınızla ile ilgili oluşacak ani masraflar sizi maddi yönden zorlayabilir. İhtiyacınız olan destekleri bulmakta zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Akşam saatleri şartlar değişebilir.


YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çocuklarınızla ilgili konular ve sorumluluklar sizi meşgul edebilir. Bu nedenle kısa seyahatler yapabilir, insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda yoğun tutkular nedeniyle kuşku ve kıskançlık gibi duygularla karşılaşmanız mümkün.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Aile üyeleri ve ebeveynlerle ilişkilerinizde çatışmalar meydana gelebilir. İnatçı tavırlardan uzak durursanız kontrolü ele alabilirsiniz. Evde daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Bazı küçük ev kazaları ve sakarlıklarla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli hareket edin.


BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sizin için hareketli bir gün olabilir. Kısa seyahatlerde ve trafikte dikkatli olmalı acele hareket etmemelisiniz. Otomobilinizle ilgili yaşayabileceğiniz bir aksilik günlük planlarınızı etkileyebilir. Yanlış yerlere park etmeyin.


TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Ev veya ofisinizdeki bazı ihtiyaçlar için alışverişe çıkabilirsiniz. Beklediğinizden daha fazla harcama yapmanız mümkün, bütçenizi ona göre planlayın. Stres altında iştahınız biraz artacağı için çikolata ve pasta gibi gıdaları abartabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sağlığınızı olumsuz etkileyen kötü bir alışkanlığı bırakmaya kararlı olabilirsiniz. Bu bir ihtiyaç ve zorunluluktan da meydana gelebilir. Çevrenizdeki kişiler bu konuda size büyük manevi desteklerde bulunarak yardımcı olacaklardır.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Bugün bilinçaltınız karışabilir ve geçmişte bastırdığınız öfke ve kırgınlıkların etkisinde kalabilirsiniz. Çevrenizde size karşı iyi niyetli olmayan, sizi kıskanan bir kişinin sözleri de moralinizi biraz bozabilir. Çok fazla üzerinde durmayın, geçmişe değil, geleceğe bakın. İyi günler sizi bekliyor.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bir arkadaşınız ile fikir ayrılığı ve anlaşmazlık yaşamanız mümkün. Tansiyonun yükselmemesi için sabırlı olmanız gerekiyor. Ortaklı işleriniz ve grup çalışmalarına daha fazla enerji harcamanız gerekebilir. Birikimlerinizi değerlendirebileceğiniz sosyal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Günlük yaşamınız ve kariyer hayatınızda yoğun ve stresli bir gün yaşayabilirsiniz. Birçok iş ve sorumluluk sizi bekliyor olabilir. Yanınızda bulunan kişilerle ilişkilerinize dikkat etmeli, çatışmadan uzak durmalısınız. Akşam saatleri arkadaşlarınızla birlikte olmak sizi rahatlatabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Eğitim veya hukuksal bağlantılı konularda ani stresler meydana gelebilir. Özellikle yolculuk ve seyahatlerde dikkatli olmalı, acele hareket etmemelisiniz. Sorunlarınızı çözmek, işlerinizi hızlandırmak için bir avukat, danışman veya uzmanla görüşmeniz mümkün.

Astrolog Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar