Yılbaşı gecesi için kolay ve şık saç modelleri

...


Yoğun geçen yılbaşı telaşından saçınızı düşünecek vaktiniz kalmamış olabilir. Öyleyse şimdi ELMAELMA'nın size önereceği saçlar arasından yüz şeklinize ve kıyafetinize gidebilecek en güzel, şık ve kolay olanını seçin. Bu saçlarla dans pistinin ve yeni yılın gözdesi siz olacaksınız efendim.
8 1

Saçlarınızda kıvrımlardan vazgeçemiyorsanız yılbaşı gecesi için size önereceğimiz parıldayan bir model var. Uzun saçlara sahip olanlar için bu modeli tavsiye ediyoruz. Göz hizanızdan başlayan özel kıvrımları saç uçlarına kadar uygulayın.
Bu saçlar tüm özel gecelerinizde sizi kurtaracak, bizden söylemesi.
8 2

Saçı saçlar her zaman dikkat çekici. Gözleri örten perçemlerse çekiciliği tamamlayan nokta. Perçemli sarı saçlara sahip olanlar için önereceğimiz bu modelse oldukça basit. Saç uçlarını fırça yardımıyla içe doğru fön çekerek dolgun ve havalı bu modele kavuşmak mümkün.
8 3

Rapunzel gibi uzun saçlarınız yoksa marjinalliğinizi konuşturma zamanı! Asimetrik saç kesimleri yüz hatlarına güvenenlerin vazgeçemediği kesimler. Arkası kısa, önleri çene hizasından biraz uzun ve öne doğru sivri tutulan bu model sizi daha dinamik ve genç gösterir.
8 4