1 Kasım günlük burç yorumları!

Ay, Balık burcuna geçiyor... Astrolog Demet Baltacı 1 Kasım günlük burçlarını yorumluyor!


Bugün 1 Kasım Cumartesi..Satürn günündeyiz…Kova burcunda ilerleyen Ay sabah 08:23’de Satürn ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Sabah ve öğle saatlerinde Sosyal ve toplumsal kavramlar, görev ve sorumluluklar ön planda olabilir. Ancak Ay boşlukta olacağı için belirsiz ve dağınık enerjiler sonuç almamızı zorlaştırabilir. Bazı engel ve kısıtlamalarla karşılaşmamız da mümkün.

Terazi burcundaki Merkür ve Aslan burcundaki Jüpiter arasındaki ahenkli görünüm özel ve sosyal ilişkilerimizde yardımcı olabilir. Sanat, estetik, yazılı ve sözlü iletişimlerde başarılı olabiliriz; seyahat ve eğitim fırsatları karşımıza çıkabilir.

Akşam 18:38’den itibaren Ay, Balık burcuna geçecek. Duygusal enerjiler yoğunlaşırken, sezgilerimiz de güçlenmeye başlayabilir. Uyku ihtiyacı artabileceği gibi, çok özel rüyalar görmemiz de mümkün.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Arkadaşlarınız sizi bugün yalnız bırakmayacaklardır. Sabah saatlerinde bazı sorumluluklar sizi kısıtlasa da öğleden sonra kendinizi birden kalabalıklar içerisinde bulursanız şaşırmayın. Alacağınız davetleri reddetmeyin ve girdiğiniz ortamların tadını çıkarın.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Aile üyeleri sizinle bazı konularda görüşmek isteyebilirler. Ebeveynlerinizden birinin sağlık sorunu ya da aile içindeki haberiniz olmayan bir sıkıntının giderilmesi için kendilerine yardımlarınız dokunabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Üzerinde çalıştığınız işlerle ilgili yabancı kaynaklardan bilgi toplayabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. İşinizle bağlantılı bazı eğitimler ve yabancı dil kurslarıyla ilgili arzu ettiğiniz şartlar oluşmaya başlayabilir. Girişimde bulunabilirsiniz.
14 4