1 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Çalışmalarınızda yakın çevrenizden ihtiyaç duyduğunuz desteği görebileceğiniz bir gün. Mevcut tavırlarınızla bunun böyle olmadığını anlatmalısınız. Yoğun bir çalışma dönemi içine girdiniz. İçinizden gelen ses kulak verin ve sağduyunuza güvenin, sizi başarıya götüreceği muhakkak.
13 1

Boğa: Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırabiliyor.Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz.Sizi özellikle izleyen ve belli konularda sınayan biri var.
13 2

İkizler: Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde mutlu sona doğru gidiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz.Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor. Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz.
13 3

Yengeç: Ne kadar tutumlu olmaya çalışsanız da bu konuda asla başarılı olamıyorsunuz. Bugün yaptığınız aşırı harcamalar yüzünden aile içinde sıkıntılı anlar yaşayacaksınız.Resmi kurumlarda yürüttüğünüz bir işiniz varsa “neden” ve “niçin” gibi soruların cevabını aramak için uygun bir gün değil. Sizden istenilen detayları gereksiz ve amaçsız gibi görseniz de sorgulamak zaman kaybı olacaktır.
13 4