10 adımda yepyeni bir cildiniz olsun!

....



ELMAELMA ile cildinizde bahar temizliği yapmaya ne dersiniz? Sizler için, çatlayan dudakları canlandırmak, cildin yağ dengesini düzenlemek, sivilceleri hızlıca iyileştirmek, kızarıklıkları yok etmek ve daha fazlası için pratik cilt bakım önerileri hazırladık!
10 1

Göz çevresi bakımı ile başlayalım


Göz çevresi hassastır, yaş ve mimiklere bağlı olarak kırışıkların en yoğun görüldüğü bölgedir ve özel bakım gerektirir. Bitkisel ya da kozmetik cilt bakım maskelerini uygularken, göz çevresine temas ettirmemeye özen gösterin. Gece bakım kremlerinizi; düzenli kullanmayı alışkanlık haline getirin.
10 2

Ölü derileriden kurtulma vakti!


İlkbahar-sonbahar mevsim geçişlerinde ya da çok sıcak ve çok soğuk havalarda cilt yüzeyi kuruyup pul pul dökülmeler meydana gelebilir. Cilt yüzeyini kaplayan ölü deriler; solgun bir görünüme sebep olur. Cildinizi yıpratmadan ölü derileri temizlemek için güzellik ürünleri satan mağazalardan alacağınız ipek keseleri kullanabilirsiniz.
10 3

Kızarıklıklar kabusunuz olmasın!


Soğuk ortamdan sıcak havalara geçişlerde ya da sıcak banyo sonrasında cilt yüzeyinde kuruma ve kaşıntı meydana gelebilir. Ciltteki kızarıklığı ve kaşıntıyı gidermek için bir poşet yeşil çay ya da papatya çayını demleyin. Hafif ılındıktan sonra cilt yüzeyine masaj yaparak sürün. 10 dakika bekledikten sonra durulayıp cilt türünüze uygun kremle nemlendirin.
10 4