10 Ekim günlük burç yorumları!

Ay Boğa Burcunda...Keyif ve Zevkler Ön Planda! Astrolog Demet Baltacı 10 Ekim burçlarını yorumluyor...


Bugün 10 Ekim Cuma...Venüs günündeyiz…

Boğa burcunda ilerleyen Ay sakin ve güvenli enerjiler veriyor. Bugün rahatımıza ve keyfimize düşkün olabilir, zevk aldığımız konularla ilgilenebiliriz.

Toprak, bahçe işleri, yeme, içme, dinlenme ve maddi konular ön planda olabilir. İştahımız çok artacağından sevdiğimiz yiyecekleri aşırı tüketmemiz mümkün. Mutfakta daha fazla zaman geçirebiliriz.

Sevdiğimiz kişilerle bir araya gelmek, yemek toplantıları düzenlemek için uygun bir gündeyiz. Ay Plüton üçgen açısı kendimizi güçlü ve güvende hissetmemize imkan verebilir. Çevremizdeki güçlü kimselerden yardımlar alabiliriz.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sosyal yaşamınızdaki güzellikler sebebiyle fazlasıyla iyimser olabilirsiniz. Maddi konularla ilgili bazı çalışmalar yapmak zorunda kalırsanız, gerçekçi bakış açısını kaybetmeyin. Alışveriş etme isteğiniz artıyor. Eviniz için alışveriş yapabilirsiniz. Gıda reyonlarında çok zaman geçirmeniz mümkün.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugünü kendinize ayırıp bedensel bakımınız ile ilgilenebilirsiniz. Saç, makyaj, giyim kuşam için bazı uygulamalar ve alışverişler yapabilirsiniz. Daha önceden hiç denemediğiniz değişik tarzları da cesaretle uygulayabilirsiniz. Uzman ve deneyimli kişiler size yol gösterebilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İç dünyanız hareketli olsa da dışarıya fazla yansıtmayabilirsiniz. Bu nedenle hislerinizi bugünlük kendinize saklayın. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarak hobilerle ilgilenebilir, sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz. Maneviyat ve ruhsal çalışmalar da sizi bugün çok rahatlatabilir.
14 4