10 Kasım günlük burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 10 Kasım günlük burçlarını yorumluyor! Bakalım bugün yıldızlar neler müjdeliyor...


Bugün 10 Kasım Pazartesi... Ay günündeyiz…

Güne boşlukta başlayan Ay sabah 10:39’da Yengeç burcuna geçecek. Özel yaşamımız, evimiz ve ailemiz ile ilgili konular öne çıkarken, düşüncelerimiz duygularımız ve geçmiş anılarımızın etkisinde kalabilir.

Gizli ve bilinmeyen konuları, sırları merak edebilir, araştırma yapabiliriz. Sezgilerimiz ve telepatik yeteneklerimiz daha güçlü olabilir.

Manevi ve ruhsal enerjiler çevremize karşı daha hassas ve duyarlı olmamızı sağlayabilir. Aile üyelerimize sevgi ve şefkat gösterebilir, yardıma ihtiyacı olan kişilerle ilgilenebiliriz.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Hem eviniz hem işinizle ilgili bazı planlamalar yapmanız mümkündür. Bazı sunumlar yapabilir, üstlerinizle toplantılara katılabilirsiniz. Aniden gelişen bazı şartlar, sizi yeni bir programa yöneltebilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sevgi ilişkinizde uyumlu ve açık bir iletişim içine girmeniz mümkündür. Aynı şey iş ilişkilerinizde de geçerli olabilir. Bu açık iletişimin ortaya çıkartacağı bazı konular nedeniyle program değişikliği yapabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gelecekle ilgili hayaller kurabilirsiniz. Bu hayalleri gerçekleştirmek için parasal konulara yaklaşımınızı değiştirmeniz, kariyerinizde daha farklı hamleler yapmanız mümkündür.
14 4