10 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Mutlu ve doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini kanıtladınız. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğunuzu pekiştirebilir. Çalışma hayatınızda yüksek performans ve ataklığınızla başarıyı yakalamaya adaysınız.
13 1

Boğa: Aşk hayıtınızda sabahtan bazı çalkantılar olacaksa da akşama her şey süt liman olacak! Mesleki faaliyetlerde çok iyi neticelerin, menfaatlerin elde edileceği şanslı ve kısmetli bir gün. Bugüne aktardığınız iş problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulmanız zor gibi.
13 2

İkizler: Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve duygularını size anlatması, keyfinizi daha da arttıracak. Geleceğe yönelik hoş istekler içine girebilirsiniz. Aile büyüklerine yeterince zaman ayıramamanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı.
13 3

Yengeç: İlişkilerinizi dengelemek için biraz anlayışlı olun. Çok farklı beklentiler içinde olan birisiniz ama bu beklentiler hiç ummadık sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle beklentilerinizi biraz aşağı çekmeye çalışın. Sevgilinizin sizi yanlış anladığını düşünüyorsunuz.
13 4