10 muhteşem Fransız stil ikonu!

Geçmişten günümüze modayı ve trendleri etkileyen 10 Fransız stil ikonunu sizler için belirledik!


Bugüne kadar sayısız Fransız kadını şıklık ve umursamazlıklarıyla stil ikonu haline geldi. Giydikleri nadide moda parçalarının bir benzerinin daha olmaması unutulmaz stillerinin altın kuralı. Fransız kadınlarının sadeliğinden ve her zaman şık ve zarif olduklarından bahsedilir.

Parisli kadınlar, kendilerine güvenli duruşları ve farklı parçaları birlikte kullanma konusundaki cesaretleriyle bizleri büyülemeye devam ediyor. Ayrıca Fransız stil ikonları modayı tamamen farklı bir boyuta taşımayı başarıyor!

İşte modaya yön veren, sokaktaki trendleri değiştiren 10 Fransız moda ikonu!
12 1

Coco Chanel kesinlikle Fransız stil ikonlarının başında geliyor.

Moda dünyasına yenilik getiren sayılı kadınlardan biri olan Chanel, kadınların giyim tarzlarını tamamen değiştirdi.

Gabrielle Bonheur Chanel, kısaca Coco, Time dergisinin 20.yy'ın en güçlü 100 ismi listesinde yer alıyor.

12 2

Emmanuelle Alt, Fransız moda ikonları listemizin ikinci sırasında yer alıyor.

Ünlü moda dergisi Vouge Paris'in genel yayın yönetmeni Alt, sivri burunlu ayakkabılar ve mini etekler giymekten hiç korkmuyor.

Annesi 70'li yıllarda Lanvin, Nina Ricci gibi isimler için modellik yapmış olan Alt, bu şıklığını ve tarzını elbette annesine borçlu.
12 3


Marion Cotillard, Fransız kadınlarının son yıllardaki en popüler stil ikonlarından. Saç modeli ve giyim tarzı birçok kadın tarafından beğeniliyor ve taklit ediliyor.

Yetenekli aktris izleyicileri Edith Piaf rolüyle kendine hayran bırakmıştı.

Bu dramatik rolle bir Akademi Ödülü bile kazanan Cotillard, ödül törenlerinde giydiği şık gece kıyafeti ve kırmızı rujuyla her zaman kendinden söz ettiriyor.
12 4