10 Şubat günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün hangi süprizler bekliyor...


Koç: Ailenizle ayrı düşüncelere sahip oluşunuz ve bazı hareketleriniz onlar tarafından tepki ile karşılanabilir. Kişisel özelliklerinizi vurgulayan tavırlarınızı denetlemek zorundasınız. Özgürlükçü yapınızı olumlu kullandığınız zaman, çevrenizle anlaşmanız daha da kolaylaşıyor. Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlamanız gereken bir gün.
13 1

Boğa: Yakın çevre ilişkilerinde yapıcı olmak istiyor ve düzen bozmaktan çekiniyorsunuz. Bugün, geriye dönük olayların tortuları ile karşılaşabilirsiniz. Belirli kişilerle çalışmaktan yanasınız. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bir çok engeli azimli ve inatçı yönünüz sayesinde aşacaksınız.
13 2

İkizler: Aşk yaşantınızda olabilecek değişimlere hazırsınız. Yaşama farklı biçimde bakışınız, çevreniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Bugün, sosyal ilişkilerinizi partnerinizin istekleri doğrultusunda yönlendirmeniz, her ikinizi de mutlu edecek. Kendi doğrularınızla çevresel olayları çok çabuk kaynaştırabiliyorsunuz.
13 3

Yengeç: Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirlerin ortaya çıkmasıyla, bazı istenmeyen durumlara hedef olabilirsiniz. Partnerinizden beklediğiniz destek gelecektir.
13 4