10 yaşında cinsiyet değiştiren çocuk!

Kız doğmasına rağmen 3 yaşından beri kendini erkek gibi hisseden Kai Windsor, 10 yaşında hormon tedavisiyle cinsiyet değişim sürecine başladı.

10 yaşında cinsiyet değiştiren çocuk!

Kız olarak dünyaya gelen fakat kendini 3 yaşından itibaren erkek gibi hissettiğini söyleyen Kai Windsor, 10 yaşında hormon tedavisiyle cinsiyet değişim sürecine başladı.

3 yaşından itibaren yanlış bedende olduğunu düşünen ve bunu dile getiren Kia Windsor'un annesi de kızının 4 yaşından beri kız kıyafetlerini giymesini reddettiğini, ve 6 yaşına geldiğinde de saçlarını kısa kestirtmek istediğini söyledi.

untitled-2.20150417134620.jpg

Kızının durumundan şüphelenen anne Rachel, kızının kendini erkek gibi hissettiğini kendine 9 yaşında söylediğini anlattı.

Rachel, " Çocukken sadece topla oynamak istiyor ve bebeklere tahammül bile edemiyordu. Okula başladığında erkek çocukları gibi giyinmek istedi ve etrafında kızlar olduğunda yüzü kızarıyordu." kızının durumunu anlayınca çok şaşıran anne, kızına destek olması gerektiğini biliyordu ve tüm davranışları da bu yönde oldu.

untitled-3.20150417134636.jpg

Kızının cinsiyet değişim operasyonu için doktorlara danıştıktan sonra 10 yaşında hormon tedavisine başlamasını sağlayan Rachel," İnsanlar Kai'nin artık erkek olduğunu kabullendiğinde çok daha mutluydu ve dersleri de daha iyiye gitmeye başladı" dedi. 

trans.jpg

Yorumlar