11 Ekim günlük burç yorumları!

Astrolog Demet Baltacı 11 Ekim Satürn günü burçlarını yorumluyor!


Bugün 11 Ekim Cumartesi...Satürn günündeyiz…Boğa burcunda ilerleyen Ay 03:50 de Akrep burcundaki Satürn ile karşıt açı yapacak ve boşluğa girecek. Akşam saatlerine kadar boşlukta ilerleyecek olan Ay, ruhsal olarak karamsarlık ve tedirginlik verebilir. Günlük işlerimizde engel ve kısıtlamalarla karşılaşabileceğimiz için önemli iş ve görüşmeleri ertelemekte fayda var. Rutin işlerimizle ilgilenebilir, dinlenmeye zaman ayırabiliriz.

Terazi burcundaki Venüs ve Koç burcundaki Uranüs arasındaki karşıt açı kesinleşiyor. İlişki ve işbirliklerinde bireysel istekler sorun yaratabilir, ani ve beklenmedik kopuşlar yaşanabilir. Bunun yanısıra sürpriz tanışmalar ve hızlı gelişen ilişkiler de gündeme gelebilir. Şartları iyi değerlendirmeden radikal kararlar almamalıyız.Ay akşam 18:52’de İkizler burcuna geçecek. Zihnimiz çok hareketlenirken, değişik düşünceler kararsızlık ve huzursuzluk da yaratabilir.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gelirinizi artırmanın yollarını düşünebilirsiniz ve bunu yapma fırsatı, özel yaşamınızdaki bir aktivitede, sıra dışı bir yoldan gelebilir. Sosyal ortamınızda çevrenizdeki insanlara dikkat kesilin.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Enerjiniz doruk noktasında olabilir ve özellikle aile yaşamıyla ilgili tüm sorunları bir kalemde çözebileceğinizi düşünebilirsiniz. Kararlı olun ama bu kadar atılgan olmayın.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün olumsuz düşüncelere kapılmamalısınız. Aklınızı ne kurcalıyorsa yakın çevrenize açın ve onlarla bu konuları tartışın. Kabuğunuza çekilme eğilimine direnin.
14 4