11 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç:Bilinçaltı sıkıntılarınızın sağlığınız üzerinde etkiler yaratabileceği görülüyor.Mevcut tavırlarınızla bunun böyle olmadığını anlatmalısınız. Yoğun bir çalışma dönemi içine girdiniz. İçinizden gelen ses kulak verin ve sağduyunuza güvenin, sizi başarıya götüreceği muhakkak.
13 1

Boğa: Gündeminize yeni soktuğunuz bir konuyu biraz ağırdan aldığınızı düşünüyorsunuz. Haklı gibi görünseniz de, henüz kaybedilmiş bir şey yok. Konuyu yakın takibe almanızda yararlar var.Ancak canınızı sıkmayın, çünkü her şey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz.
13 2

İkizler: Cazip fırsatları kaçırmayın. Biraz daha atik davranın. Başkalarının çıkarı da önemli ama geleceğiniz için biraz daha mantıklı düşünün. Karşınıza çıkacak evlilik adayı kişi karşısında biraz rahat olun.Yaşadığınız bir problemde, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz.
13 3

Yengeç: Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.
13 4