12 Ekim günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Duygusal bir insansınız ve bu özelliğiniz sayesinde gereksiz tartışmalardan uzak durmayı başarıyorsunuz. Yine de mantığınızı ön plana çıkarmak zorunda olduğunuz bazı anlar olacak. İşinizle ilgili yapay, gereksiz iç sıkıntıları yaşayabiliyorsunuz. Bugünlerde bazı verimli görüşmeleriniz olacak. Bu nedenle sorumluluklarınızı derinden hissetmeniz gerekebilir. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden oluyor. Uygun bir diyete başlayarak eski formunuza yeniden kavuşabilirsiniz.
13 1

Aşka karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor. Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var. İş ilişkilerinizde sizin için güven ön planda. Bunu iş yaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Bugünlerde sevineceğiniz haberler var. Uzun zamandır sürüncemede olan beklentileriniz hareketlenebilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için uğraş vermek zorunda kalabilirsiniz. Olabilecek ateşli hastalıklara karşı önleminizi almanız sizin için yararlı olacak.
13 2

Özel hayatınızda gösterdiğiniz özverinin herkes farkında. Herkes sizin haklı olduğunuza inanıyor. Sevgiliniz de bunu biliyor, ama kendisini size karşı savunmak zorunda kalmak istemiyor. İşinizdeki sorunlar için size destek olmaya can atan dostlarınız var. Bunlara bazı duygusallıklarla kapalı durmanız çok anlamlı değil. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Umut bağladığınız bir paranın gecikmesi ödemelerinizi aksatabilir, hazırlıklı olun.
13 3

Hayatınızdaki monotonluğu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Size ilgi duyanlara karşı bu kadar çekimser olmayın. Taşıdığınız endişelerden bir an önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Bugünlerde parayla ilgili bazı tartışmalar söz konusu. Birtakım sağlık problemleriniz için endişeleniyorsunuz. Bu problemlerin kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak.
13 4