12 Kasım günlük burç yorumları!

Merkür neptün üçgeni sezgilerimizi güçlendirebilir... Astrolog Demet Baltacı 12 Kasım burçlarını yorumluyor!


Bugün 12 Kasım Çarşamba... Merkür günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay, sabah saatlerinde Güneş ve ardından Venüs İle üçgen açı yapacak. Duygusal dengemizi düne göre daha rahat koruyabilir, güvende hissedebiliriz. İlişkilerimizde, sevgi, merhamet, şefkat ön planda olabilir.
15 1

Ay, 11:17’de Akrep burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Ailemiz ve olgun kişilerden yardım ve destek almamız mümkün. Akrep burcunda ilerleyen Merkür Balık burcunda ilerleyen Neptün ile üçgen açı yapacak.

Duygu ve düşüncelerimizi daha rahat paylaşabilir, anlaşılabiliriz. Sezgilerimiz ve geçmiş deneyimlerimizden yararlanmamız da mümkün. Görünen ardındaki gizli kavramları algılayabilir, manevi ve ruhsal konulara ilgi gösterebiliriz.

Ay akşam 20:45’de Aslan burcuna geçecek.
15 2

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın çevrenizdeki kişilerden öğüt almak isteyebilirsiniz. Aile büyükleri ve yakınlarınızla yapacağınız görüşmeler ve alacağınız fikirler bir çok konuda ufkunuzu genişletebilir. Bunların içinde aklınıza yatmayanlar olsa da hemen göz ardı etmeyin. Kendi düşüncelerinizde çok ısrar etmenin bazı kayıplar getirdiğini öğrenmelisiniz.
15 3

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kısa bir gezi veya bir seyahat gündeme gelebilir. Bununla ilgili bazı planlar da yapabilirsiniz. İletişim ve eğitim yönü ağır basan işlerinizle ilgili gelişmeler hızlanabilir. Daha güvenli ve kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz.
15 4