12 Mart günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: İlişkilerin önemli olduğu bir gündesiniz. Birçok konuda yeni kararlar alabilir bunları başkaları ile paylaşmak isteyebilirsiniz. Sağlığınız ve belki de çalışma şartlarınızla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle sabah saatlerinde duygusal çatışmalar mümkün.
13 1

Boğa: Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınız size geniş olanaklar sağlıyor. Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız, iş yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Sakıncalı bulduğunuz ilişkiyi engelleme çabanız geri tepebilir. Bu ilişkiyi bir süre daha izlemekle bir şey kaybetmiş olmayacaksınız.
13 2

İkizler: Kendinizi güzel eleştiriyorsunuz, objektifliğiniz sizi geliştiriyor. Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Mesleki yetersizlikleriniz, biraz da dış destek istiyor. İçinde bulunduğunuz duygusal karmaşa, dostlarınız ve partneriniz arasındaki çelişkileri büyütebilir.
13 3

Yengeç: İş hayatınızda pek yoğun olmayan bir gün sizi bekliyor. Bugün yarım bıraktığınız ya da normalde yapmaktan hoşlanmadığınız işler ile meşgul olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla verdiğiniz sözleri unutuyorsunuz. Bugün verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Aksi takdirde arkadaşlarınızla aranız bozulabilir.
13 4