12 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bugün parasal konularda zaman zaman kontrolü kaybedeceksiniz ve harcamalarınıza yön vermekte zorlanacaksınız.Sokaklarda yalnız yürürken dikkatli olun. Bir eşyanızı kaybedebilirsiniz. Bu tür tehlikelere karşı ayık olmalısınız.Bugünlerde bir alacak verecek davası yüzünden canınız sıkılabilir.
13 1

Boğa: Yaratıcı günleriniz. Bunun getirdiği fırsatlarda fark edilir artışlar söz konusu. Bu fırsatların getireceği olanaklar, yenilerinin zeminini hazırlayacak.İş yaşamınızda yeni bir süreci adımlıyorsunuz. Birçok yeniliği bir arada barındıran bu süreç, sizi çok kazançlı çıkartabilir. Önümüzdeki günlerde cesaret ve doğru kararlar gerekiyor.
13 2

İkizler: Birden fazla sorun planlarınızı etkilemekte. Öncelikle iş hayatını içine alan grup çalışmaları sizi meşgul etmeye devam ediyor. Ancak geçmişe bağlı kalmamanız gereken koşullar içindesiniz.Aceleci davranmanıza gerek yok. Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.
13 3

Yengeç: Bugün nazik ve anlaşılır netlikle kendinizi ifade ederseniz en tepki çekecek eleştirileriniz bile hoş karşılanacaktır. Eğer bilinen bir rahatsızlığınız varsa kontrol ettirmek veya tedavi olmak için de uygun bir gün olabilir.Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz ama haksızlığa uğrayabileceğiniz nedenleri biraz da siz yaratıyorsunuz.
13 4