12 Nisan burç yorumlarınız!

Başak Burcundaki Ay ile Çalışkan ve Verimli Bir Gündeyiz..Astrolog Demet Baştacı 12 Nisan burçlarını sizler için yorumluyor....

12 Nisan burç yorumlarınız!

Bugün 12 Nisan Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Ay gün boyu Başak burcunda ilerleyecek. Çalışkan, titiz enerjilerle birlikte bir çok işle ilgilenebiliriz. Detaylara karşı daha dikkatli olacağımız için hesap ve düzenleme gerektiren işleri bugün tamamlayabiliriz. 

Otorite kavramları ve sorumluluklarımızla ilgili bazı zorlanmalar olsa da Satürn ve Ay arasında oluşacak olumlu görünüm bize gerekli güç ve güveni verebilir.

Ay Başak burcunda iken eksik ve hataları daha çabuk fark edebiliriz. Bu nedenle hem kendimize hem çevremize karşı sorgulayan ve eleştiren bir tavır takınabiliriz. Biraz daha esnek ve anlayışlı olmaya çalışmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Özel ilişkilerinize hakim olan hava sayesinde oldukça rahat geçireceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanların sorunlarını dinlemeye ve çözmeye eğilim göstermeniz bugünün ana konusu olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Canlı ve enerjik bir gün geçirebilir, sosyal aktivitelere ve eğlenceye yönelmeyi her şeyden çok isteyebilirsiniz. Ancak; halletmeniz gereken görevlerin birinci önceliğiniz olması gerektiğini kendinize hatırlatın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün, ev yaşamınızla alakalı kavramlar veya aile içi ilişkiler ön planda kalabilirler. Yaşadığınız mekan veya aile çevreniz ile ilgili konularda da bazı hamleleriniz olabilir. Yaşlı bir aile üyesine de eviyle ilgili bazı yardımlarda bulunabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gününüz olasılıkla son derece hareketli geçecektir. Yine de, tüm yoğun tempoya rağmen, beklediğiniz sosyal tatmini sağlayamayabilirsiniz. Bu durumda, insanlarla birlikte yeniliklere yönelmeyi düşünebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugünün ana konusu, maddi niteliği olan belli bir konuyla alakalı gelişmeleri kapsayabilir. Bu konuyla alakalı çeşitli görüşmeler veya tartışmalar yapabilir, yakınlarınızdan fikir alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, yakın çevrenize hissettiklerinizin hızlı biçimde yoğunlaşması sizi şaşırtmamalıdır. Her ne kadar fazla duygusal olmasanız da hislerinizle başa çıkmak zorlaşabilir. Bunları çevrenizdekilerle paylaşın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün, tüm vaktinizi yalnız başınıza geçirme eğilimi içine girebilirsiniz. Bu sebepten, içinize kapanıp çeşitli düşüncelere dalmanız söz konusu olabilir. Birçok konu için çözüm yolları bulabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugünün ana konuları, yakın arkadaş ilişkileri ve sosyal ortamlar etrafında şekillenebilirler. Yakın çevrenizle ortak maddi kaynaklar veya maddi niteliği olan herhangi bir diğer konuda da konuşabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Görev ve sorumluluk bilincinizin son derece kuvvetleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Tüm vaktinizi ve enerjinizi görevlerinize ayırabilirsiniz. Kendinizi fazla zorlamayın ve sağlığınızın beklentilerden önce geldiğini unutmayın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün, tüm vaktinizi, gizemlere ve sırlara ayırmanız şaşırtıcı olmayacaktır. Sizden gizlenen şeyleri keşfetmeye çalışmanız mümkündür. Çeşitli konularda fazla göz önünde olmayan noktalara yoğunlaşabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Tüm gününüzü, maddi niteliği olan konu ve kavramlar üzerinde düşünmeye ayırabilirsiniz. Ödentiler, borçlar, alacaklar, mülklerin ve malvarlığınızı oluşturan diğer değerlerle alakalı fikirler üretebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Eşiniz veya partnerinizle olan ilişkinizde duygusal bir hareketlenme olması mümkündür. Bu hareketlenme, olumlu şekilde gerçekleşebilir. Huzurlu ve romantik bir gün geçirmeye çalışın.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar