12 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım bucunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Aşk hayatınızdaki sorun, bütün hayatınızı da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ilişki kurma çabanız beklediğiniz ölçüde olmasa da olumlu sonuç getirecek. İş hayatında başarılı ve zeki birisiniz. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz.
13 1

Boğa: Kısmet dolu bir gün! Kaybettiğiniz bir şeyi, ya da bir fırsatı tekrar elde etmeniz çok mümkün. Uyanık olun ve şansın size bu lütfundan bu defa yararlanın. Çalışkanlığınız ve işinizdeki başarınız çevrenizce takdir ediliyor. Ama bu durum sizi rahatlatmamalı, çünkü işinizin doğasında rekabet var.
13 2

İkizler: İş çevrenizde yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklar var. Önümüzdeki günlerde bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir. Etrafınızdaki bazı yararlı niyetlerin sizi de içine alması çok yararlı olacak.
13 3

Yengeç: Oldukça keyifli ve huzur dolu bir gün geçirmeniz mümkün. Güçlü iyimserliğiniz, şefkat duygularınızla birlikte güçlenebilir ve sevdiğiniz kişiyi görmek uğruna, çok uzun mesafeler katetmeyi göze alabilirsiniz. Sevgilinizle dostluğunuz, aşkınızı gölgede bırakacak kadar güzel olabilir.
13 4