12 Şubat günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre gökyüzü bugün size neler müjdeliyor...


Koç: Sevgilinizle ilgili endişe ve kuruntularınızı ona yansıtmayın. Çünkü bunlar sadece sizin ürettiğiniz düşünceler olup, gerçeklik tarafı olmayabilir. Boş yere hem kendinizin hem de sevgilinizin canını sıkmamalısınız. İş konusunda boş hayallerin peşinden koşmanız ve zamanınızı gerektiği biçimde değerlendirmemeniz, başarısızlıklara yol açabilir. Mali gücünüzü sarsacak, girişimlerden dikkatle kaçının. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir.
13 1

Boğa: Sevdiğiniz kişinin ailesiyle ilgili birtakım sorunları olabilir. O size bir şey söylemese de sizin desteğinize ve ilginize bu aralar ihtiyacı var. Onun ailesiyle konuşup orta yolu bulabilirsiniz. İşi bilmeyen biriyle çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi aksattınız. Dayanışmacı özelliklerinizle kendinize yapay sorunlar üretebiliyorsunuz. Paranızı bu kadar dikkatli harcamanız, yanlış eleştirilere yol açıyor. Sağlıklı beslenerek, kalp sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz.
13 2

İkizler: Aşk hayatınızda arkada kalmış sorunları zihninizden silme zamanı. Her konuda doyumlu olmanız gerektiği halde yaşadığınız ilişkinin hoşluklarını yaşayamıyorsunuz. Geçmişteki bir hatalı davranış sizi bugün ürkek ve çekingen yapmış; artık tecrübe edindiniz ve insanları daha iyi tanıdınız. Bugün bir teşebbüs daha yapın, başarı sizindir. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor, dikkatli olun.
13 3

Yengeç: Hayatınız bir dönüm noktasından geçiyor. Geleceğinizi bu derece etkileyebilecek bir konuda önce sevdiklerinizin fikrini alın, aksi halde onların kalbini kırabilirsiniz. İçinizde biriken bazı olumsuz duygular bugün sert çıkışlarla ve duygusal patlamalarla ortaya çıkabilir. Gerek aşk, gerekse iş konularında kıskanç davranmamaya çalışın. Ani gelişmeler karşısında heyecan duymanız söz konusu. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz.
13 4