13 Aralık günlük burç yorumunuz!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


KOÇ:
Yeni yeni tanımaya başladığınız biri sizi etkiliyor ama buna rağmen tedirgin olduğunuz bir konu var. Onu tanımak için kendinize biraz daha zaman tanıyın. İşle ilgisi olmayan bir konu iş yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. Konuyla ilgili kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz. Önemsemediğiniz bazı küçük harcamalar bütçenizdeki deliği bir hayli büyüttü! Biraz daha sakınarak harcamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.
13 1

BOĞA:
İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile sevdiğiniz kişiyi hayretler içinde bırakıyorsunuz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alıyor. İşinizde günlük sorunları çözmeye çalışırken, asıl yapmanız gereken işleri ihmal ediyorsunuz. Bunlarla uğraşmak yerine, ileriye dönük proje oluşturmaya yoğunlaşın. Bazı harcamalarınız nedeniyle acil ödemeler yapmanız gerekebilir. İştahınızda ki artış yüzünden kilo alabilirsiniz.
13 2

İKİZLER:
Özel hayatınızda yaşadığınız çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Yetenekleriniz iş alanınızda kendini göstermeniz için yeterli. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı engelliyor. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var. Frenleyemediğiniz savurganlığınız size maddi sıkıntı yaşatıyor. Çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında. Ancak bundan uzak durmalısınız çünkü kilo yapabilir.
13 3

YENGEÇ:
Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirmeniz mümkün. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. İşinizle ilgili yeni ortaklıklara gireceğiniz bugün, kararlarınızda cesur olun! Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için pozitif davranın.
13 4