13 Ekim günlük burç yorumları!

Astrolog Demet Baltacı 13 Ekim burçlarını yorumluyor! Bakalım yıldızlar bugün bizlere neler müjdeliyor...


Bugün 13 Ekim Pazartesi...Ay günündeyiz…
İkizler burcundaki Ay’ın değişken ve hareketli enerjilerini gün boyu hissedebiliriz. Bir çok değişik konu ve düşünce aklımızı meşgul edebilir. Sohbet ortamlarında değişik haber ve dedikodular duymamız mümkün. Eski ilişkilerimiz ve yarım kalmış projelerle ilgili olumlu adımlar atmamız da mümkün.

Gün içerisinde Ay, Yay burcundaki Mars ile karşıt açı yapacak. Oldukça sabırsız ve girişken davranabilir, duygularımızı kontrol etmekte zorlanabiliriz.
Bu durum kaza, sakarlıklar ve pot kırmalara neden olabilir. Eğitim, seyahat, işbirlikleri, hukuk ve yurtdışı bağlantılı konularla ilgilenebilir, önemli görüşmeler yapabiliriz. Karşılaştığımız erkek figürler ve otorite pozisyonlarından yardım alabiliriz. Amaçlarımız ve projelerimiz doğrultusunda önemli adımlar atabilir, yararlı ilişkiler kurabiliriz.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün fikirlerinizi korkusuzca ileri sürmenizi sağlayacak kararlılığa sahip olabilirsiniz. İnsanlar, ne demek istediğiniz kolayca anlayacaklardır. Kararlılığınızı kaybetmeyin ama zorlayıcılıktan da elbette kaçının
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir becerinizi veya amatör olarak ilgilendiğiniz bir uğraşı paraya çevirme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik bir kişi size böyle bir şansı sunarsa fazla çekimser kalmayın.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün kendinizi dünyadan gizlemeyin. Kalabalıklara karışın ve kendinizi ön plana çıkarın. Olumlu yönlerinizin ışıldayacağı gün içerisinde herkesi kendinize hayran bırakma şansınız olacaktır.
14 4