13 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Sevgilinizle ilgili endişe ve kuruntularınızı ona yansıtmayın. Boş yere hem kendinizin hem de sevgilinizin canını sıkmamalısınız.Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.
13 1

Boğa: Çalışma şartlarınızı etkileyen sert etkilerle güne başlıyorsunuz. İşbirliği aramanıza olmanıza rağmen destek görmekte zorlanacaksınız. Aynı zamanda yenilenme içinde olduğunuz bu dönem farklı metotlardan yararlanmaya çalışın. Arkadaşlık ilişkilerinizde alacağınız belli ölçülerde bağlayıcı kararlar, derinlemesine düşünceleri gerektiriyor.
13 2

İkizler: Bir arkadaş topluluğu içinde büyük çelişkileriniz var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Bu yüzden günlerdir bu çelişkilerle yoğruluyorsunuz. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Aşk yaşamınızda bu kez mantık hesaplarından uzak durmanız gerekiyor. Bu konularda kendinizi engelleme huyunuz, yine zarar verebilir.
13 3

Yengeç: Sanki istemeseniz de birileri özellikle maddi konularda sizi risk almaya zorluyor gibi. Ama bu risk biraz can yakabilir. Paranızı bildiğiniz işe, yani yaptığınız işe yatırsanız, ya da uzman olduğunuz konularda yapılacak yatırımlara yönelseniz daha mantıklı olacak.
13 4