13 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım bucunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bugün önemli huzursuzluklara açık olacağınız bir gün içerisindesiniz. Aslında iradeli davranabilseniz bu huzursuzluklar büyümeden önlenebilecek şeyler ama siz kendinizi bazı konulara o kadar şartlamışsınız ki kendi düşüncelerinizden başkalarına önem vermek şöyle dursun onları dinlemiyorsunuz bile.
13 1

Boğa: İş yaşamınızdaki hareketlilik, bugünlerde size yeni kazanımlar getirebilir. Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor.Kartınız Yıkılan Kule... Kalbinizden geçenleri bir an önce partnerinize iletmelisiniz çünkü onu sevmediğinizi düşünüyor.
13 2

İkizler: Sanatsal konulara vakit ayırabilirsiniz. Bir gösteriye gitmek veya kendinizi güzelleştirmek adına zaman harcayabilirsiniz.Bazı konularda otoriter olmanız gerekiyor. Yoksa çevrenizdeki insanlar sizi her an ikinci plana atabilirler.
13 3

Yengeç: Bilinçaltı dinamiklerinizin güçlü olabileceği bugün, içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi toplum önünde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabilirsiniz.Yeni riskler almaya yatkınsınız ama dikkat edin sonradan pişman olabilirsiniz.
13 4