13 Şubat günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün hangi süprizler bekliyor...


Koç: Duygu ve mantık dengenizi kurmak için üstün bir çaba gösteriyor ve çevresel koşullarınızdan taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün değişik kişilerle konuşmaktan hoşlanabilirsiniz. Duygusal güvene ihtiyacınız var fakat bunu etrafınızdaki kişilere belli etmekten çekiniyorsunuz.
13 1

Boğa: Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz.
13 2

İkizler: Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bugün, ailenizin sizden beklediği yardımı en kısa zamanda yerine getirmek isteyeceksiniz.
13 3

Yengeç: Bugün, duygusal konularda aşırılığa kaçabilirsiniz. Geleneksel yapınızın dışına kayarak, bazı kaçamaklar söz konusu olacaktır. Ay sezgisel evinizde ilerlerken, finans konularını gündeme getirecektir. Yaşamı farklı algılayacağınız bir gün.
13 4