Yaşlanmayı geciktirmek için edinmeniz gereken 13 alışkanlık!

Rutin haline getireceğiniz yöntemlerle yaşlanmayı geciktirmek sizin elinizde...


Uzun vakitler alan ve çok paralar harcanan anti-aging yöntemleri size göre değilse bu haber tam da size göre!

Dermatologlar sizler için 13 tane yöntem öneriyor. Bu çok çabalama gerektirmeyen yöntemleri eğer rutin haline getirebilirseniz, yaşlılık size uzun bir süre uğramayacak…
14 1

Kullandığınız ürünleri bolca sürmek kulağa daha mantıklı gelse de küçük miktalar size daha iyi sonuç verir. Kremlerinizi küçük miktarlarda kullanmak hem çabuk bitmemesini hem de cildin ihtiyacını kolayca emmesini sağlar. Herhangi bir anti-aging kremini yüz, boyun ve göğüslerinize toplam yarım çay kaşığı miktarında sürün.
14 2

Uzmanlar vediğiniz paranın karşılığını en çok A vitamini türevlerini içinde bulunduran ürünlerden alacağaınzı söylüyor. Pigmentasyon sorunları, çizgiler, akne, kırışıklıklar ve gözenekler üstünde en mucizevi ürünleri A vitaminleri bazlı ürünler verir.
14 3

Zaman ve yerden tasarruf etmek için kremlerinizi çok işlevli olanlardan seçin. Sadece yüz kremi almak yerine yüz, boyun ve göğüs için kullanılacak kremler alın.

Yüz, boyun ve göğüslerin yaşlanma sorunları birbirine çok benzer. Bu yüzden dermatalog ve pataloglar çok işlevli ürünlerin sizin için daha iyi olacağını söylüyor.
14 4