14 Ekim günlük burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 14 Ekim günlük burçlarını yorumluyor! Bugün Venüs Jüpiter işbirliği aşk ve ilişkilere şans Veriyor....


Bugün 14 Ekim Salı...Mars günündeyiz…

Sabah 02:31’de Ay, Yengeç burcuna geçecek. Gün boyu daha duygusal ve içe dönük enerjiler yakınlarımız ve ailemizle ilgili konuları ön planda tutabilir. Evimizde zaman geçirmek evle ilgilenmek isteyebiliriz. Kişisel güvenliğimiz konusunda hassas olmamız tedirgin bir ruh hali verebilir.

Öğle saatlerinden itibaren Terazi burcundaki Venüs ve Aslan burcundaki Jüpiter arasında oluşacak ahenkli görünüm sosyal ilişkilerimizde başarı ve şans verebilir. Yeni tanışmalar olabileceği gibi, arkadaşlarımız ve sevdiklerimizle keyifli paylaşımlar da yapabiliriz.

Sanatsal çalışmalar ve estetik ile ilgili ve uygulamalar için de gökyüzü destekleyici olacaktır.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aile çevrenizle iletişim içerisine girme ve yaşamınızdaki olayları onlarla paylaşma isteğinizde artış olacaktır. Tüm sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi onlara açabilirsiniz. Hoşlandığınız kişiden sevgi dolu mesajlar almanız mümkün. Cesaretinizi toplayın ve bu şansı değerlendirin.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın çevreniz içerisinde kabul ettiğiniz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili bazı noktalar üzerinde düşünebilirsiniz. Kırıldığınız bir yaklaşımla karşılaştıysanız, bunu dile getirmekten çekinmemelisiniz. Sevgi dolu hoşgörülü yaklaşımlar tüm sorunları giderebilir. İlk adımı siz atabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sosyal faaliyetler içerisinde daha fazla yer alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aktiviteler size büyük keyif verse de harcamalarınızda da artışlara sebep olabilir. Bütçenizi hep göz önünde tutmaya özen göstermelisiniz.
14 4