14 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bugün genel olarak düşünceli ve huzursuz olacaksınız. Duygusal konulardan uzak olacak ve mantığınıza önem vereceksiniz. Karar vermeniz gereken bazı konular olabilir. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça kuvvetli olacağı bugün isabetli kararlar alabilirsiniz.İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak.
13 1

Boğa: Aşk hayatınızda sabahtan bazı çalkantılar olacaksa da akşama her şey süt liman olacak! Mesleki faaliyetlerde çok iyi neticelerin, menfaatlerin elde edileceği şanslı ve kısmetli bir gün.Arkadaşlık ilişkilerinizde alacağınız belli ölçülerde bağlayıcı kararlar, derinlemesine düşünceleri gerektiriyor.
13 2

İkizler: Ay burcunuzda size değişken ve keyifli geçebilecek süreçler getiriyor. Hayata bakışınızı yenildiğiniz bu günleri fırsata çevirebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı düşüncelerle donatarak ilerlemeye bakın. Özellikle yurt dışı ilişkilerin tempo kazandığı bu dönem hareketli geçecektir.
13 3

Yengeç: Eşinizle birlikte kısa da olsa bir seyahat hatta deniz yoluyla yapılacak bir gezi için mükemmel bir sabah. Aceleye getirmeye ve toplumsal sorumlulukları öne çıkarıp ağzınızın tadını bozmaya kalkmayın.Harcamalarınızı kıstınız. Elinizde birikmiş bir miktar paranız var. Bu günlerde paranızı harcayacak yer arıyorsunuz.
13 4