14 Nisan burç yorumlarınız!

Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar İlişkilere Dikkat!... Astrolog Demet Baltacı 14 Nisan burçlarınızı yorumluyor...

14 Nisan burç yorumlarınız!

Bugün 14 Nisan Pazartesi...Ay günündeyiz…

Terazi burcunda ilerleyen Ay gün boyu sert görünümler yapacağı için bugün ilişkilerde denge ve uyumu bulmakta zorlanabiliriz.

Sabah saatlerinden itibaren Merkür Uranüs ile karşıt, Plüton ile kare açı yapacak Ay, huzursuzluk ve gerilim verebilir. Merkür Jüpiter karesinin de etkinleşmesi iletişimlerde abartı, sabırsızlık ve düşüncesizliklere neden olabilir.

Konuşmalarımızı kontrol etmekte zorlanabilir, istemediğimiz sözler sarf edebiliriz. Kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalı, riskli hareketlerden uzak durmalıyız. Öğleden sonra Ay Terazi burcundaki Mars ile birleştiğinde gerginlik ve stres artabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. İletişim sorunlarına karşı dikkatli olmalı, sabırsız davranmamalısınız. İdareyi karşınızdaki kişilere bırakır ve uyum sağlarsanız, sorunlar çok fazla büyümeden anlaşma zemini bulabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Özel yaşamınızla ilgili konularda hizmet aldığınız kişi veya kurumlarla ilgili bazı aksamalar ve memnuniyetsizlikler olabilir. Bu durum günlük işlerinizi aksatabilir. Duygusal dengenizi korumalı ve sakin kalmalısınız. Aksi halde stres kökenli sağlık sorunları oluşabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün çocuklarınız ve duygusal hayatınızla ilgili konularda bazı gerginlikler ortaya çıkabilir. Gereksiz riskler almamalı, iletişimlerinizde dengeyi korumaya çalışmalısınız. Konuşmalarınızda abartılı sözler sarf edebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugünün ana konuları, ev ve aile yaşantısıyla alakalı olabilirler. Aile ile ilgili sorumluluklar ve kariyerinizdeki görevler arasında çekişmeler söz konusu olabilir. Huzursuzluk ve güvensizlik bazı ilişkilerinizi gözden geçiröenize neden olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çevreyle iletişimlerin güçleneceği bugün, ikili ilişkilerdeki sorunları tartışmak ve çözüme bağlamak için de bazı fırsatlar sunabilir. İletişimlerinizde öfkeli ve bencil yaklaşımlardan uzak durmalısınız. Kısa seyahatlerde ve trafikte sorunlar oluşabilir, riskli hareketlerde bulunmayın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Maddi kazanımlarla ilgili bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir ödemenin gecikmesi, bir alışverişte yaşanacak karışıklıklar günü etkileyebilir. Bazı işleri başka bir güne ertelemek daha doğru olabilir.


TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün, kendi beklenti ve ihtiyaçlarınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. İlişkilerde ve ortak çalışmalarda huzursuzluklar ortaya çıkabilir. Anlayışlı ve dengeli tavrınızı korumaya çalışın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Çevrenizdeki kişiler, sır tutma becerinize güvendikleri için size bazı sırlarını açabilirler. Bunu kendilerini rahatlatmak için yaptıklarını unutmayın ve size anlatacakları şaşkınlık verici olsa da onları yargılamayın.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Sosyal hayatınızın renkleneceği, hareketleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Bir çok insanla karşılaşabilir, değişik haberler duyabilirsiniz. Tartışma ortamlarında fikirlerinizi hararetli bir şekilde savunmak isteyebilirsiniz. Abartılı konuşmalardan uzak durun.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde yaşayacağınız olaylar, görmezden geldiğiniz şeyleri önünüze koyarak, onlarla ilgili hamleler yapmanızı sağlayabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili ertelediğiniz konularda stres artabilir. Kararlı olduğunuz takdirde engelleri aşabileceğiniz bir dönemdesiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Hukuksal kavramlar veya yurtdışı bağlantılı konularda bazı gecikmeler ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Bu durum kısa süreli stres yaratsa da gerekli çözüm yollarını bulabileceksiniz. Acele etmeyin, eyleme geçmek için birkaç gün bekleyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Parasal durumunuz, bazı ayarlamalar yapmanızı gerektirebilir ve sizi rahatlatacak hamlelerde bulunmayı düşünebilirsiniz. Ödemelerle ilgili ertelediğiniz bazı ayrıntılar karşınıza çıkabilir. İyi bir planlama yaptığınız takdirde girişimleriniz başarıya ulaşacaklardır.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU
 

Yorumlar