14 Şubat 2015 Sevgililer Günü'nü özel marsala makyajı!

14 Şubat'ta 2015'in rengi marsala kırmızısıyla baştan çıkarıcı dudaklara kavuşmaya ne dersiniz? İşte BySveti'nin kurucu Svetlana Nemkina'nın ELMAELMA için özel olarak tasarladığı marsala makyajı!


14 Şubat Sevgililer Günü'nde kıyafetimiz kadar makyajımız da ön plana çıkıyor.

Ödüllü makyaj uzmanı Svetlana Nemkina'nın ELMAELMA okuyucuları için özel olarak tasarladığı "Marsala Makyajı", 14 Şubat tutkusunu dudaklarınıza yansıtıyor!

Smokey göz makyajıyla tamamlanan marsala rengi dudaklarla 14 Şubat'ta tüm bakışları üzerinizde toplayın!

Svetlana Nemkina, marsala makyajının püf noktalarını sizler için anlatıyor!
12 1

Marsala makyajına başlarken her zaman olduğu gibi cildin kusursuz olmasını istiyoruz ve nemlendiriciyle işe başlıyoruz.

Bu makyajda odak noktası dudaklar olacak Bu nedenle önce nemlendirici uygulayıp daha sonra cilde şampanya renginde aydınlatıcı uygulayacağız. Ten renginize göre aydınlatıcınızı altın ve pembe ışıltılı olan ürünlerden de seçebilirsiniz.

Marsala makyajı için Becca'nın Shimmering Perfector opal renkli ürününü kullandık.
12 2

Fondöten olarak da MAC Face and Body ürünü, elde etmek istediğimiz doğal ten görünümünü sağlayacak transparanlığa sahip.

Fondöteninizi uyguladıktan sonra kapatıcı uygulayarak cildinizdeki kusurları gizleyebilirsiniz. Göz altını ve ciltteki kusurları kapatmak için Prolong kapatıcı ürünü kullanıldı.

Cilt makyajının ilk aşamasını, kremsi dokuyu kapatacak ince bir pudra uygulamasıyla bitiriyoruz.
12 3

Sırada belirgin dudak makyajının gerektirdiği yüz kontürü uygulaması var. Yüz kontürü için MAC Blot Deep dark sıkıştırılmış pudra ve yüzün çukur noktalarında ise MAC Harmony ürünüyle yüz hatlarını ortaya çıkarıyoruz.
12 4