14 Şubat günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre szi bugün hangi süprizler bekliyor...


Koç: Beraber olduğunuz kişiyle aranızdaki ilişkiyi bozmaya çalışanlar olabilir. Çevrenizdeki kişilere ilişkilerinizi anlatmayın. İş yerinde yaşanan olaylar karşısında kontrolünüzü kaybederek yenilgiye uğrayabilirsiniz. Çünkü düşünceleriniz kontrolünüz dışında yönleniyor ve bu nedenle duygularınızın dengesi bozuluyor. Daha disiplinli olmalısınız ve düzeninizi bozan davranışlarınızı ciddi bir şekilde incelemelisiniz. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın.
13 1

Boğa: Sevgilinizle kişilik çatışmaları yaşamamak için onun da istek ve ihtiyaçlarına özen göstermeye ve anlayışınızı geliştirmeye çalışın. Kafanızdaki düşünceleri içinizde biriktirmek daha sonra patlama yaşamanıza ve her şeyin daha kötü hale gelmesine neden olabilir. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza çözümcü bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın.
13 2

İkizler: İşleriniz kadar dinlenmeyi ve aile hayatınızı da düşünmeniz gerekiyor. Kısa da olsa bir dinlenme ve sevdiklerinizle birlikte olmak size hayat verecek. İş yerinde sergilediğiniz duygusallığınızı ortadan kaldıramıyorsanız, hiç olmazsa bir süreliğine erteleyin. Şu sıralar mantıklı müdahalelerinizle gereken sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yoğun görüşmeler, mutlu bir gelişmeye yönelik, ama bazı düş kırklıkları söz konusu. Yeni bir alanda yatırım yapmamaya dikkat etmek sizi karlı çıkaracak.
13 3

Yengeç: Aşk hayatınız durgun bir devreden geçiyor. Bazen duygusallığınızı aşırı hale getirip bunalım gibi yaşıyorsunuz. İnsanlara karşı önyargılı davranmak yerine daha sevgi dolu adımlarla yaklaşmayı deneyin. Sabırlı ve sakin davranışlarınız iş ilişkilerinizde de saygı uyandıracak. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi göstermelisiniz.
13 4