14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Kore makyajı!

14 Şubat Sevgililer Günü'nde farklı bir stile bürünmek için egzotik Kore Makyajını denemeye ne dersiniz?


Sevgililer Günü için farklı ve egzotik bir stile bürünmek istiyorsanız Makeup BySveti'nin ödüllü makyaj uzmanı Svetlana Nemkina'nın ELMAELMA.com için özel olarak hazırladığı Kore makyajını denemeye ne dersiniz?

İşte Svetlana Nemkina'nin 14 Şubat'a özel Kore Makyajı...
10 1

Bu makyajdaki en önemli şey cildiniz.  Cildinize uygun olan nemlendiriciyi kullanın. Embryolisse  Lait-Creme Concentre işinize yarayacaktır.  Sonrasında genç nemli bir cilt için allık sürün .  

Bunun için de Becca Shimmering Skin Perfector-Pearl  tavsiye ediyoruz.  Fondoten ve allık cildinize göre daha açık tonda ve dokuda olmalı. Mac  Face And Body kullanabilirsiniz.

Eğer buğday tenliyseniz yüzünüzün üst kısımları için şampanya rengi aydınlatıcı iyi olur .
10 2

Açık tenliyseniz de açık tonda aydınlatıcılar kullanın  .  Mac Cream Color Base Luna kullanarak bu görüntüyü elde edebilirsiniz.

Göz altındaki halkaları ve kusurları kapatıcı yardımıyla ortadan kaldırabilirsiniz. Yüzünüzdeki kremsi dokuyu ince bir pudra kullanarak sabitleyin. MAC PREP+Prime Transparent Finishing Powder yardımıyla bunu yapabilirsiniz.
10 3

Kaşlarınızı düzleştirmek sizi daha genç bir görünüme kavuşturur.

Kaş farı ve kaş kalemi kullanarak  güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.Mac Fluidline Brow Gelcreme-Dirty Blonde ve Mac Brow Set-Beguile kaşlarınızın daha güzel görünmesini sağlayacak.
10 4