15 Ekim günlük burç yorumlarınız!

Venüs Kuzey Düğümde...Hak, Eşitlik, Adalet Arayışındayız... Astrolog Demet Baltacı 15 Ekim burçlarını yorumluyor!


Bugün 15 Ekim Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay son dördün fazında bazı girişimlerimiz ve planlarımızda sonuca odaklı eylemlerimizin artabileceğini ve farkındalıklar yaşayabileceğimizi işaret ediyor. Evimiz, ailemiz ve duygusal ihtiyaçlarımızla ilgili kavramlar ön planda olabilir. 

Terazi burcundaki Venüs Kuzey düğüm ile birleşirken, Güneş, Yay burcundaki Mars ile sextile açı yapacak.

İlişkiler, ortaklıklar, sanat, estetik, diplomasi, eşitlik, adalet, hukuksal konularda önemli adımlar atılabilir. Bu kavramlar toplumda çok göz önünde olabilir. Sosyal, iyimser, hevesli enerjilerle bu alanlarda girişimlerde bulunabilir, keyifli ilişkiler kurabiliriz.

14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aileyle ilgili konulara duygusal yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz. Her zamankine göre daha kırılgan olabilirsiniz. Hemen alınmamalı, ilk önce insanların ne kastettiğinden emin olmalısınız. Bazı hukuksal işlerinizle ilgili gelişmeler hızlanabilir, haklı olduğunuz davaları kazanabilirsiniz.

14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gününüz iletişim açısından oldukça yoğun geçebilir. Yakın çevrenizden bir çok telefon almanız olasıdır. Bazı konular üzerinde tartışmaya başlarsanız açık fikirli olmanız gerekebilir. Bazı kronik sağlık problemlerinin tedavisi için girişimde bulunabilirsiniz. Sonuçlar hızlı ve memnun edici olabilir.

14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Düşünceleriniz maddiyatla ilgili konular üzerinde yoğunlaşabilir. Birikimlerinizi değerlendirebileceğiniz bazı yatırım enstrümanları hakkında uzmanlara danışabilir, bilgi alabilirsiniz. Eş veya ortağınızdan destek ve cesarat alarak yeni girişimlerde bulunmanız mümkün.


14 4