15 Kasım günlük burç yorumları!

Ay başak burcunda...Detaylar arasında kaybolabiliriz! Astrolog Demet Baltacı 15 Kasım burçlarını yorumluyor...


Bugün 15 Kasım Cumartesi... Satürn günündeyiz…
Aslan burcundaki Ay 04:53’de Akrep burcundaki Venüs ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Ay 09:10’da Başak burcuna geçecek. Başak burcundaki Ay titiz ve çalışkan enerjilerle iş, hizmet ve sağlık konularını ön plana çıkarabilir. Yaptığımız her işte mükemmeli arayacağımız için ince detay ve ayrıntılara fazla takılabiliriz.

Akşam saatlerinde etkili olacak Ay Neptün karşıt açısı belirsizlik ve dikkatsizlik yaratabilir. Bu saatlerde harcadığımız emeğin kaybolduğunu hissedebiliriz.Ya da başkaları için aşırı fedakarlık etmemiz mümkün. Sindirim sistemimiz hassas olabileceği için beslenmemize özen göstermeli, ağır gıdalardan kaçınmalıyız.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün rutin çalışmalara yönelebilirsiniz. Buna rağmen programa dahil olmayan bazı faaliyetlerle ilgilenmeniz de gerekebilir. Yoğun bir tempoda olacağınız için bazı karışıklıklar meydana gelebilir. Randevunuzu unutabilir, bir eşyanızı kaybedebilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çevrenizdeki kişilerin sizden beklentileri olabilir. Ancak bunları bu günlük bir kenara bırakmak, biraz eğlenmek isteyebilirsiniz. Alacağınız davetleri değerlendirmeye çalışın. Aşk ilişkinizle ilgili bazı karışıklıklar gündeme gelebilir. Birbirinizi doğru anladığınızdan emin olun.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Evinizi ilgilendiren maddi konular üzerinde düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı eşyaların yenilenmesi ve onarılması gerekebilir. İçinde bulunduğunuz şartlar oldukça karmaşık görünebilir ama dikkatinizi yoğunlaştırırsanız bunların içinden çıkma yollarını kolayca bulabilirsiniz.
14 4