15 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. Olaylara detaylı ve duygusal yönle yaklaşıyorsunuz. Bundan dolayı canınız sıkılabilir.Sıradan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Bu dönemde maddi paylaşımlarınızı yeniden düşünmeniz ve düzenlemelere gitmeniz gerekebilir.
13 1

Boğa: Kalabalık toplantılarda ya da grup halinde yapılan organizasyonlarda tahmininizden biraz daha fazla elinizi cebinize atmalısınız.Kendinize duyduğunuz güven, bazı özel durumlarda, almaya çalıştığınız sonuçları güçleştiriyor. Özgüveninizi aşırılıklardan korumanız birtakım becerilerinizi daha da netleştirebilir.
13 2

İkizler: İşyerinizde, yakında toplu bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketlilik içinde karlı görünüyorsunuz. İnsan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var.Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun yaşamayacaksınız.Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor.
13 3

Yengeç: Son zamanlarda iş hayatında partnerlerinizin acemice sayılacak hataları sizi çılgına çeviriyor. Kadro değişikliği yapmayı düşünseniz de şu an ki maddi imkânlarınız elinizi kolunuzu bağlı tutuyor.Eşinizle yaşadığınız tartışmalar çocuklarınızı olumsuz etkilediğini artık fark etmelisiniz.
13 4