Her sezona uygun makyaj önerileri

Bazı makyajların modası hiç geçmez!


Yeni makyaj trendleri ne olursa olsun bazı makyaj şekillleri hiç değişmiyor ve eskimiyor. Peki siz yıldızı hiç sönmeyen bu makyaj trendlerinden hangisi tercih ediyorsunuz?
7 1

Seksi, kışkırtıcı ve baştan çıkarıcı kırmızı ruj modası yeni trendler ne olursa olsun tahtını koruyor. Özellikle şık davetlerin vazgeçilmezi olan kırmızı ruj, kadınları daha iddialı ve baştan çıkarıcı yapıyor. İddialı olduğu kadar da riskli olan kırmızı ruju sürerken dikkat edilmesi gerekenler ise; tonu, sürülüşü ve neyle tamamlandığı oluyor.
7 2

Buğulu ve içten bakışlarınızla bulunduğunuz yere imzanızı bırakmak istemez misiniz?Özellikle gözleri büyütme gibi bir avantajı olan eyelinerlar günümüzde hâlâ en çok uygulanan makyaj şekli. Sadelik ve şıklığı beraberinde getiren siyah eyelinerı düzgün sürebilmek ve orantılı bir şekilde kuyruk çıkarmak ise en çok tercih edilen sürüş şekli.
7 3

Makyajın tamamlayıcısı olan allık özellikle bronzlaştıktan sonra rahatlıkla kullanılabilen bronz allıklar, yaz aylarının favorisi. Altın sarısı, şeftali ve pembe gibi tonların buluştuğu allıklar ciltte ışıltılı bir görünüm sağlıyor. Bu tarz allıkları kullanırken önemli olan nokta ise; tene uygun olması ve çok doğal durması.
7 4