16 Ekim günlük burç yorumlarınız!

Ay Aslan Burcunda...Yeteneklerimizi Ortaya Çıkarabiliriz... Astrolog Demet Baltacı 16 Ekim burçlarını yorumluyor!


Bugün 16 Ekim Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay 02:28’de Terazi burcundaki Merkür ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Sabah saatlerinde Ay boşlukta ilerlerken kararsızlık ve belirsizlik hissedebiliriz. Aile üyeleri ve yakınlarımızla ilgili düşünceler zihnimizi meşgul edebilir. Bazı iletişim sorunları ve gecikmeler yaşamamız da mümkün.

Saat 13:30 da Ay, Aslan burcuna geçince daha dışa dönük ve güvenli enerjiler altında olabiliriz. Sosyal yaşam, eğlence, sanat, organizasyonlar ön plana çıkabilir. Gece saatlerinde Terazi burcundaki Güneş ve Merkür kavuşacak. İlişkilerimizle ilgili düşünceler zihnimizi meşgul edebilir. Eşitlik ve adalet kavramlarında beklentilerimiz artabilir, ancak olaylara objektif bakmamız gerektiğini unutmamalıyız.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Sevdiğiniz kişiyle daha çok vakit geçirebilir ve daha keyifli sosyal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İlişkiniz daha doyurucu hale gelebilir. Bugün duyacağınız bazı haberler ve alacağınız teklifler önemli ilişkiler ve işbirliklerine kapı açabilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mekanlarınızda kullandığınız araç ve gereçlerde ufak tefek sorunlar çıkabilir ve günlük işlerinizde aksamalar olabilir. Kısa sürede hızlı çözümler bulabilirsiniz. İş yaşamınızda işbirlikleri ile ilgili keyifli gelişmeler olabilir. Sözleşmeli ilişkileriniz ve bazı hukuksal konularda olumlu haberler almanız mümkün.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Duygusal yaşamınız olumlu enerjiler altında. Sevdiğiniz ve hoşlandığınız kişiden güzel sözler duyabilir, sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Geçmiş bir aşk tekrar gündeme gelebilir. İlişkinizde var olan sorunları konuşarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Romantizm artıyor.
14 4