16 Eylül günlük burç yorumlarınız!

Ay Son Dördün Fazında Olaylar Netleşiyor! Astrolog Demet Baltacı 16 Eylül burçlarını yorumluyor...


Bugün 16 Eylül Salı...Mars günündeyiz…

İkizler burcunda ilerleyen Ay son dördün fazında. Ay, sabah 05:06’ da Başak burcundaki Güneş ile kare açı yaptıktan sonra boşluğa girecek. Hareketli, huzursuz ve kararsız enerjiler altında olabiliriz.

İletişim, seyahat, eğitim, yakın çevre, kardeşler, komşular ile ilgili meşguliyetlerimiz olabilir. Sohbet ortamlarında bulunabilir, fikir paylaşımları yapabiliriz ve bunların çoğu yüzeysel olabilir.

Aynı anda birden fazla işle ilgilenebiliriz ancak sonuç almakta zorlanabiliriz. Fikir değişiklikleri ve belirsizlikler günlük rutinlerimizi etkileyebilir.

Ay akşam 18:25’ de Yengeç burcuna geçecek. Duygusal ve güvenli enerjiler bizi sakinleştirebilir; ev ve aileye yönelik konular ön plana çıkabilir.


14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yaşadığınız veya çalıştığınız yerdeki komşular ve arkadaşlarla iletişim artabilir, yaşadığınız yerin ortak ihtiyaçları ile ilgili toplantı yapabilirsiniz.

Bu görüşmelerde bir karar almaya çalışsanız da fikir değişiklikleri sizi zorlayabilir. Akşam saatlerinden itibaren daha somut sonuçlar almanız mümkün olabilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çocuklar ve onların eğitimleri ile ilgili ihtiyaçların ön planda olacağı bugün harcamalarınız da artabilir.

Alışverişe çıkmadan önce bir liste yapın ve çok fazla dağılmamaya çalışın. Maddi konularda huzursuzluk hissetseniz de akşam saatleri kendinizi güvende hissetmeniz daha kolay olacaktır.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sahip olduğunuz malvarlıklarıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ciddi bir yatırım fırsatı karşınıza çıkabilir ve varlıklarınızı daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir. Buna gereğinden fazla şüpheli yaklaşmayın.
14 4