16 Mayıs günlük burç yorumları!

Bakalım 16 Mayıs günü burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Onun da sizinle benzer görüşte olması, ilişkinizde bir rahatlamanın yaşanmasında çok etkili olacak. Yaptığınız işle ilgili hiç etki altında kalmamalısınız. Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek.
13 1

Boğa: Aşk hayıtınızda sabahtan bazı çalkantılar olacaksa da akşama her şey süt liman olacak! Mesleki faaliyetlerde çok iyi neticelerin, menfaatlerin elde edileceği şanslı ve kısmetli bir gün. Bugüne aktardığınız iş problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulmanız zor gibi.
13 2

İkizler: Sevgilinizden uzakta olmak, sizi çok üzüyor. Ama ona olan kırgınlığınızı bir türlü yenemiyorsunuz. Bu tepkilerinin kaynağını öğrenmeye çalışın ve sevgilinizin üstüne fazla gitmemeye özen gösterin. İş yerinde küçük bir huzursuzluk yaşamanız mümkün.
13 3

Yengeç: İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var. Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor. İşinizle ilgili bir süredir oluşum halindeki değişiklikler bugün gündeme gelebilir.
13 4