16 Nisan burç yorumları!

Merkür Mars Karesi...İletişim Sorunları ve Tartışmalara Dikkat! Astrolog Demet Baltacı 16 Nisan burçlarını sizin için yorumluyor!

16 Nisan burç yorumları!

Bugün 16 Nisan Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Akrep burcunda ilerleyen Ay yoğun duygularla birlikte içe dönük enerjiler veriyor. Gün boyu derin düşünceler ve sorgulamalar içerisinde olabiliriz. İş ve özel ilişkilerimizde tutkulu, hırslı ve kararlı davranabiliriz.

Merkür Terazi Burcundaki Mars ile karşıt açı yapacak. İletişimlerimizde ani dürtüsel tepkiler verebiliriz. Bugün sözlerimize daha fazla dikkat etmeli, fiziksel hareketlerimizi de kontrol etmeliyiz.

Kaza ve sakarlıkların yanı sıra ilişkilerimizde ortaya çıkabilecek tartışmalara karşı temkinli olmalıyız…

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, maddi konulara öncelik verebilirsiniz. Maddi niteliği olan görüşmeler veya toplantılarla ilgili planlar hazırlamanız, tekliflerde bulunmanız mümkündür. Ortak çalışmalar içerisinde olduğunuz kişilerle fikirsel anlaşmazlıklar oluşabilir. Ani tepkiler vermekten kaçının…

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sosyal ortamlarda harika vakit geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Bu olumlu şartlar, sizi oldukça rahatlatabilir ve çok daha uyumlu ilişkiler yürütmenize yarayabilirler. İş ortamınızda oluşabilecek ufak gerginlikleri de çözüme kavuşturabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün, iş veya eviniz için aradığınız yardımcı için çeşitli görüşmeler yapabilirsiniz. Bir çok haber duymanız ve hareketli bir gün geçirmeniz mümkün. Bazı arkadaşlarınızdan duyacağınız ilginç haberler sizi biraz endişelendirebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün, ev hayatınız ve çocuklarla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Ailenizle birlikte vakit geçirmek, çocuklarla keyifli organizasyonlar yapmak size oldukça iyi gelebilir. İletişim cihazları veya otomobille ilgili bazı sorunlar oluşabilir. Tedbirli olmaya çalışın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün iş, kariyer ve sorumluluklarınız ön planda olabilir. Aile içerisinde veya çalışma ortamında bütçe, ortak harcamalar ve diğer maddi konular hakkında bazı konuşmalar ve tartışmalar yapmanız da olasıdır.Fikirlerinizi onaylamayanlar olabilir, anlayışlı davranmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, duygularınızın geri plana çekilmesi mümkündür. Tüm gerçekçiliğiniz ve tarafsızlığınızla maddi konuların üzerine eğilebilirsiniz. Masraflarınızı tekrar gözden geçirmeniz olası. Ödemeler, banka ve kredi işlemleri ile ilgili çok fazla görüşme yapabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kariyer yaşamınızdaki  hareketlenmeler, aklınızı karıştırabilir. Çevrenizdeki güvendiğiniz kişilerle toplantılar gerçekleştirebilir veya görüş alışverişinde bulunabilirsiniz. Özellikle para akışı konusunda konuşmak istediğiniz çok şey olabilir. Duyacağınız haberler sizi biraz endişelendirebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

İç dünyanız bugün huzursuz olabilir ve uyku problemleri yaşayabilirsiniz. Yalnız kalmak gereksiz endişe ve kuruntuları arttırabilir. Bugün alacağınız davetleri kabul edin; Olumsuz ruh halinden kurtularak, hem eğlenceli hem de sosyal fırsatlar getirecek bir gün geçirebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Hareketli yaşamınızda bir mola vermek isteyeceğiniz bir günde olabilirsiniz. Kendi içinize odaklanmanız ve işleriniz ile sosyal statünüz üzerinde düşünmeniz mümkündür. Bir süredir görmediğiniz eski bir arkadaşınızdan haber almanız ve görüşmeniz mümkün…

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sosyal hayatınızın hareketleneceği bir gün geçirebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlar, işleriniz veya kurgulamakta olduğunuz planlarla ilgili olarak yeni bakış açıları kazanmanıza da yardımcı olabilirler. Aklınızı kurcalayan ve merak ettiğiniz sorulara bazı cevaplar bulabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Çevrenize karşı yerine getirmekle yükümlü olduğunuz görevleriniz ile ilgili düşüncelere dalabilirsiniz. Başkalarıyla paylaştığınız kaynaklar üzerinde kendi kendinizle tartışıp bazı hamleler yapmayı düşünebilirsiniz. Sabırsız hareketlerden kaçınmalı gerekli araştırmaları yapmalısınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gelecek ile ilgili planlarınıza odaklanacağınız, detaylara takılmadan büyük düşüneceğiniz bir günde olabilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili bazı maddi sorunları engel olarak görebilirsiniz. Yakın zamanda doğru çözüm yolları bulabileceksiniz. Sezgilerinize güvenin…

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU
 

Yorumlar