17 Ekim günlük burç yorumlarınız!

Terazi Burcundaki Gezegenlerle İlişkiler Gözlem Altında! Astrolog Demet Baltacı 17 Ekim günlük burçlarını yorumluyor...


Bugün 17 Ekim Cuma...Venüs günündeyiz…

Gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek olan Ay yaratıcı ve özgüvenli enerjilerle dışa dönük hareketli bir gün geçirmemize imkan verebilir. Bugün kişisel olarak daha fazla ön planda olabilir; iş veya özel hayatımızda yeteneklerimizi gösterebiliriz. Aşk, çocuklar, hobiler, eğlence ve organizasyonlar için uygun bir gündeyiz.

Terazi burcunda ilerleyen Güneş, Venüs, Merkür birleşimi estetik ve sanatsal değerleri ön plana çıkarırken, bu alanda başarılı ve verimli uygulamalar da yapılabilir. İlişkiler ve ortaklıklar ile ilgili fırsatlar karşımıza çıkabilir. Teklif alabilir, ilişkilerimizle ilgili kararlar verebiliriz. İlişkilerdeki bazı sorunları gözden geçirip; konuşup, anlaşmak, denge ve uyum sağlamak da mümkün.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgi ilişkilerinin ön planda olacağı bir gündesiniz. Aşk hayatınızdaki düzelmeler, diğer alanlarda da olumlu yaklaşımları tetikleyebilir. Bazı uzmanlardan danışmanlık almanız mümkün. Geleceğinizi etkileyecek işbirlikleri ve anlaşmalar söz konusu olabileceği gibi partnerinizle ilişkinizin geleceği hakkında önemli kararlar verebilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailenizle ilgili gelişmeler günün ana konuları arasında yer alacaklardır. Bir akrabanın hayatında gerçekleştireceği ilerleme, akşam saatlerindeki bir kutlamanın konusu olabilir. İş yaşamınızda sözleşmeli ilişkiler ve hukuksal konularda görüşmeler hızlanabilir. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler gündemde.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çevrenizdeki kişilerle iletişimlerin güçleneceği bugün, yakın arkadaş çevrenizdeki kişilerle iyi vakit geçirmenizi sağlayabilir. Sosyal yaşama zaman ayırmaya çalışın. Romantik karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Sanatsal çalışmalar yapabilir, hobilerinizi geliştirmek için eğitim alabilirsiniz.
14 4