17 Kasım günlük burç yorumları!

Astrolog Demet Baltacı 17 Kasım burçlarını yorumluyor... Bakalım bugün yıldızlar bize neler müjdeliyor?


Bugün 17 Kasım Pazartesi... Ay günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay somut ve pratik değerleri ön planda tutabilir. Sabah saatlerinde günlük işlerle daha rahat ilgilenebilir, verimli sonuçlar alabiliriz.

Ay öğlen 13:12’de Akrep burcundaki Satürn ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Önemli iş, görüşme ve alışverileri sabah saatlerinde bitirmek, öğleden sonra günlük rutin işlerle ilgilenmek daha doğru olabilir. Akrep burcunda ilerleyen Merkür ve Balık burcundaki Şiron arasında oluşacak üçgen açı iş veya sağlıkla ilgili süregelen problemleri çözme konusunda yol gösterici olabilir. Gerekli iletişimleri kurabilir, programları yapabiliriz. Akşam 21:31’den itibaren Ay, Terazi burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün ilişkiler ve sosyal kavramlar daha fazla gündemimizde olabilir.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Son derece canlı ve enerjik olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Aklınız fikriniz, hareketli bir sosyal yaşam ve eğlencede olabilir. Ancak; görevlerinizin her şeyden önce geldiğini kendinize hatırlatmalı, eğlenceyi sonraya bırakmalısınız.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Aşk hayatınızın hareketleneceği, duygularınızın yoğunlaşacağı bir gündesiniz. Kendinizi bu güzel duygulara bırakıp bambaşka dünyalarda gezinebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Keyfini çıkarın.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ev yaşamınıza verdiğiniz önemin artacağı bir gün geçirebilirsiniz. Aile, sizin için her şeyden önce gelebilir ve aile bireyleri ile olan ilişkilerinizi güçlendirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev ortamındaki enerjiler sizi rahatlatacak.
14 4