17 Mayıs günlük burç yorumları

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatıyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız geldi. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçmanız sorun yaratıyor. İşinizle ilgili ümit bağladığınız bir girişime gösterdiğiniz çabalar ödül bulacak.
13 1

Boğa: Sevgilinizin şikayetlerini küçümsemeyin. Ani çıkışlarınız var. Önünüzde duygularınızı sergileyeceğiniz fırsatlarınız olacak, bunlardan yararlanmaya çalışın. İsteklerinizin arttığı bir dönem ve işinizi değiştirme arzusu duyabilirsiniz. Gereğinden fazla beklenti içine girmek hayal kırıklığına neden olabilir.
13 2

İkizler: Bugün yaratıcılığınız tetiklendiği için bunu çok rahatlıkla başarabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili belirlediğiniz hedefler arasından ulaşılmazları bir an önce çıkartmalısınız. Önümüzdeki günlerde ilgi çekici görüşmeler, daha hayata uygun yönelimleri getirebilir. Ayaklarınızı üşütmeyin.
13 3

Yengeç: Aşk hayatınızda ilk defa karşılaştığınız bazı zorluklar sizi pasif hale getirebilir. Hatta bu günlerde kendinizi toplumdan ve işlerinizden geri çekme arzusunda da olabilirsiniz. Bu zor günleri, sevdiğiniz kimseyle birlikte olarak atlatmaya çalışın. İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık.
13 4