17 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Sevgilinize vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeniz sizin için mutluluk değil, mutsuzluk getirir. Aşk işlerinde güveni bir kaybederseniz saadeti gölgelemiş olursunuz. Aile ilişkilerinize karşı duyarlı olun. Özellikle sizden yaşça büyük bir insan ilgi bekliyor olabilir.
13 1

Boğa: Deneyimleriniz ve hayat tecrübeniz iş hayatınızda oluşturacağınız yeni kadrolaşma için olumlu bir faktör olacaktır. Ekip içinde pozitif enerjili insanların olmasına ayrı bir özen gösterin. Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir.
13 2

İkizler: Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Ama bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek, rahat olun. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.
13 3

Yengeç: Herkesin endişeleri ve herkesin bu dönem yenilediği, kısmen de ertelediği beklentileri içindesiniz. Yine de kenara köşeye koyma alışkanlığınız sıkıntılarınızı bayağı azaltıyor. Bu durumda bile yeni bir hamle peşindesiniz. Ona ne kadar ve nasıl ayıracağınızı iyice düşünmeniz gerekir.
13 4