17 Şubat günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi süprizler bekliyor...


Koç: Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Yeni aşkınızla öyle mutlusunuz ki, artık hiçbir şey sizi sarsamıyor. Böylesi daha iyi. İş yerinde meydana gelen bazı tartışmalarda sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla giriyor, tepki çekiyorsunuz. Bugün yapacağınız bir görüşme iş ilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz sizi tasarrufa yöneltiyor. Biraz soğuk almış gibisiniz, kendinizi olumsuz hava şartlarından korumaya çalışın.
13 1

Boğa: Yıldızların üzerinizde öylesine olumlu tesiri var ki, hangi işe el atarsanız yüzünüz gülecek. Boş atsanız dolu tutacaksınız, her işte eğrisi doğrusuna rastlayacaktır. İşte gösterdiğiniz başarı, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip performansınızı arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Bu çabanızla yakında iş hayatınızda sevineceğiniz gelişmeler var. Önümüzdeki günlerde bazı para kayıpları olabilir. Bir yakınınızın hastalık haberine üzülebilirsiniz. Size ihtiyacı var.
13 2

İkizler: Sevgiliniz beraber geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor. Biraz daha baş başa zaman geçirmek hem ona hem de size iyi gelebilir. Kariyerinizde ilerlemek konusundaki planlarınız, eviniz ve işiniz arasında kalmanıza neden olabilir. Bu durumun sizi zorlaması gayet doğal bir şey. Bazen her şeyi bırakıp gitme arzusu duyabilirsiniz ama eviniz ve işiniz arasında bir denge kurmaya çalışmalısınız. Para konularındaki ihmalkarlığınız başınıza iş açabilir.
13 3

Yengeç: Uzun süredir yolunda gitmeyen, aşk hayatınızda göremediğiniz bir çok ayrıntı var. Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmaya çalışın. İşinizle ilgili yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü biri olmanıza karşı, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymalısınız. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz.
13 4